Hirdetés

Chris Rock terápiára járt azután, hogy Will Smith felpofozta a tavalyi Oscaron

|

Rock kollégája, Leslie Jones számolt be arról, hogy mi történt a háttérben.

Hirdetés

A 2022-es Oscar-gála lehetett volna Will Smith pályafutásának - egyik - csúcspontja, hiszen nemcsak jelölték a legjobb férfi színész kategóriában, de meg is nyerte azt a Richárd királyban nyújtott alakításáért. Sajnos nem véletlenül nem erről marad emlékezetes a tavalyi esemény: miután a rendezvény házigazdája, Chris Rock elsütött egy tréfát Jada Pinkett Smith rovására, Will Smith kis hatásszünet után felsétált a színpadra és pofon vágta a műsorvezetőt. 

Will Smith még aznap bocsánatot kért a tettéért, azonban a baj megtörtént: világszerte heves vitákat váltott ki, és az Akadémiát rengeteg kritika érte amiatt, hogy egy ilyen lépés után engedték átvenni neki a díját és még beszédet is mondani. Az lett az egész következménye, hogy Smith-t 10 évre kitiltották az Oscar-díjátadókról, elvették az Akadémia-tagságát és bukott néhány filmes projektet is. 

Hirdetés

Ami Chris Rockot illeti, a komikus használta a sztorit a fellépései során és lendített a karrierjén az incidens, a Szelektív felháborodás című Netflix-műsorban például azt mondta, hogy nem tekinti magát áldozatnak. Rock egyik kollégája, Leslie Jones viszont a People magazinnak mást mondott: 

"Ez a szarság megalázó volt. Komoly hatással volt rá. Az embereknek meg kell érteniük, hogy a lányai, a szülei is látták ezt. Tanácsadásra kellett járnia a gyerekeivel."

Jones arról is beszélt, amin sokan kiakadtak, miszerint show-t csinált az esetből: 

"Mindenki kiakadt azon, hogy egy különkiadást csinált. Ezt teszik a komikusok. Ahelyett, hogy megőrülnénk, kib*ttul beszélünk róla a kib*tt színpadon. Hála Istennek, hogy van rá lehetőségünk."

A színésznő azt sem tartotta magában, hogy mi a véleménye arról a hírhedt pofonról: 

"Hihetetlenül feldühített. Legszívesebben beugrottam volna a kocsimba és odahajtottam volna [a gálára]. Annyira kib*ttul dühös voltam hosszú ideig. Chris Rock csak egy viccet sütött el. Ismerem Willt, úgy voltam vele, hogy kezelhette volna utána is ezt a szart. Ez az Oscar-gála, az egész világ nézi."

Jones úgy véli, hogy Will Smithnek már akkor rendbe kellett volna hoznia a dolgot, amikor felment a színpadra, hogy átvegye a legjobb férfi színésznek járó díjat - azt kellett volna mondania, hogy nem tudja átvenni a díjat, mert ez az egész kurvára rossz volt. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)