Hirdetés

Chris Pratt azért nem lesz Indiana Jones, mert fél Harrison Fordtól

|

A Jurassic World és az A galaxis őrzői franchise-ok színésze viccesen reagált a castingra.

Hirdetés

Sokak kedvence a kalandor-régészprofesszor, akit Harrison Ford az 1981-es Az elveszett frigyláda fosztogatói óta alakít. Jelenleg már az Indiana Jones 5 készül James Mangold (Börtönvonat Yumába, Logan - Farkas) rendezésében, csakhogy az eddigi információk alapján valószínűleg ez lesz az utolsó alkalom, hogy Ford eljátssza a karaktert, és lehet, hogy a legendás zeneszerző, John Williams is ezzel vonul nyugdíjba. A rajongók régóta találgatják, hogy amennyiben a stúdió folytatni szeretné, akkor ki lenne a legalkalmasabb a vérfrissítésre (bár a nyilatkozatok alapján nem valószínű, hogy szeretné), a spekulációk pedig felvonultatták az Indy fiát alakító Shia LaBeoufot, az új filmben felbukkanó Phoebe Waller-Bridge-et, valamint a két franchise-ban is lelkesen kalandozó Chris Prattet is. 

Hirdetés

Pratt a Happy Sad Confused podcast vendégeként cáfolta a pletykákat, amelyek azt állítják, az ő főszereplésével készül az Indiana Jones reboot, és egyúttal azt is elárulta, hogy miért nem vállalja a feladatot. "Azt sem tudom, ki az a Steven Spielberg. Ki? Steven Ki?" - mondta viccesen, majd így folytatta:

"Nem éppen most csinálnak egy Indiana Jones filmet Harrison Forddal? Csak annyit tudok, hogy egyszer láttam egy idézetet Harrison Fordtól, és nem is tudom, hogy tényleg tőle származik-e, de eléggé megijesztett, ami így szólt: 'Ha én meghalok, Indiana Jones is velem hal'. És én meg arra gondoltam, hogy egy nap, amikor meghal, Harrison Ford szelleme fog kísérteni, ha elvállalom...?"

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ford 2019-ben, a Today showban tette ezt a kijelentést felhívva rá a figyelmet, hogy nélküle nem létezik Indiana Jones. A videóban egyébként Prattnek nem igazán sikerült elejét vennie a további pletykáknak, mivel meglehetősen furcsán nyilatkozott, és természetesen azonnal megindultak a testbeszédét elemző találgatások, hogy valójában tud valamit. 

Ti örülnétek neki, ha a jövőben Chris Pratt venné át a stafétát Harrison Fordtól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)