Hirdetés

Chris Pine nagyon magabiztosnak tűnik a Dungeons & Dragons folytatás kapcsán

|

A fantasy kalandfilm főszereplője nagyon finoman fogalmazott, de a lényeg egyértelmű volt.

Hirdetés

Egy jó bárdhoz hűen, Chris Pine mindannyiunkat megdobott egy vaskos inspirationnel: a Honor Among Thieves főszereplője szerint bizony van esély egy folytatásra.

Ugyan a Dungeons & Dragons filmet mind a hobbi rajongói, mind az átlag filmnézők pozitívan fogadták, a produkció nem hozott akkora bevételeket, hogy a folytatása azonnal zöld lámpát kaphasson. Néha érkezik egy-egy nyilatkozat, amiben döntéshozók a "semmi sincs kizárva" szöveget ismételgetik, de valódi mozgolódást nem láttunk, egészen mostanáig.

Hirdetés

GamesRadarnak adott interjújában az Edgint alakító Chris Pine a potenciális Dungeons & Dragons 2-ről beszélt. Semmi konkrétumot nem mondott (nem is mondhatna), de a ködös mondandója sokkal lelkesebbé tette a film szerelmeseit.

"Hallottam pletykákat róla. Nem tudok semmit, de meglehetősen biztos vagyok abban, hogy megtörténhet."

A Dungeons & Dragons: Betyárbecsület a mozitermes körei során 208 millió dollárt szedett össze, ami nem hangzik rosszul, viszont ha mellé tesszük a 150 milliós büdzsét (amiben nincs benne a marketingköltség, a bevételből pedig nyilván lejön a mozik és a forgalmazók részesedése) akkor már kevésbé lesz lenyűgöző a végeredmény. A Paramount meglehetősen bizonytalannak tűnt a franchise jövőjével kapcsolatban, de láthatóan nem akarják rácsapni a kapukat sem.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)