Hirdetés

Chris Hemsworth szerint Thor meghalhat a következő nagy Marvel filmben

|

Már Chris Hemsworth is érzi az Thor végének fenyegetését, valamikor még a villámok istenének is vissza kell vonulnia majd.

Hirdetés

A Marvel Studios negyedik fázisa hivatalosan is lezárult a Fekete Párduc 2-vel. Ugyan ez a fázis kísérletezésekről és új karakterek bemutatásáról szólt, érezhetően a következő időszak grandiózusabb terveinek adott alapot. Láttuk, ahogy az új Amerika Kapitány a helyét keresi, ahogy megszületik egy új Hulk, és ahogy egy új Párduc védelmezi Vakandát. Thor utódja is megszületett a Szerelem és mennydörgésben, ami könnyen jelentheti a villámok istenének nyugdíjazását - nyilván ehhez azért kellene kicsit csavargatni a sztorit, de láttunk már ezerszer furább megoldásokat is.

Vanity Fairnek adott interjúja alapján a színész, Chris Hemsworth is érzi már az út végének közeledtét.

Hirdetés

Amikor az újságíró megkérdezte, hogy itt van-e már az ideje Thor történetének lezárására, akkor Hemsworth a következőt válaszolta:

"Igen. Ha megint újra Thort kell játszanom, akkor valószínűleg az már a lezárás lesz. Azt hiszem már ott tartunk. A finálé következne lassan, bár ez csak az én tippem."

A színész gyorsan hozzátette, hogy nincs mire alapozza ezt a kijelentést a saját megérzésein kívül, mivel még semmi ilyesmiről nem beszéltek a stúdióval.

Tekintettel arra, hogy a Bosszúállók alapítói közül csak Thor kapott négy filmet, alapvetően adná magát a nyugdíj ideje. Meglátjuk, hogy mit terveznek a Marvel székházában, de az biztos, hogy bőven lesz új karakter kedvenc istenünk helyére, bár pótolni őt valóban nagy kihívás.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)