Hirdetés

Chris Hemsworth és Joe Russo netflixes akciófilmje, az Extraction folytatást kap

|

Az Extraction, avagy Kimentés az utóbbi évek egyik legjobb akciófilmje lett, így cseppet sem meglepő, hogy a Netflix berendelte Chris Hemsworth mozijának folytatását.

Hirdetés

A hírek szerint a Netflix már meg is állapodott Joe Russóval, hogy írja meg az Extraction folytatásának forgatókönyvét. Az új filmben minden bizonnyal visszatér főszereplőként Chris Hemsworth, a rendezői feladatokat pedig ismét Sam Hargrave látja el. 

Hirdetés

A Russo Deadline-nak árulta el egy interjú során, hogy egyelőre még nem döntötték el, a történetben előre fognak-e haladni, vagy esetleg egy előzménysztorit mesélnek el. Az Extraction utolsó képsorai láttán tulajdonképpen mindkettőre megvan a potenciális esély. Fontos, hogy egyelőre csak Joe Russo írta alá a szerződést, tehát azt csak remélni tudjuk, hogy Hemsworth és Hargrave is visszatér. Nélkülük egyáltalán nem garantált, hogy olyan kiemelkedő alkotást kapunk, mint az első Extraction, de szerencsére a Netflix nem szokott sokáig teketóriázni, ha fizetési csekkeket kell kiállítani, szóval minden esély megvan arra, hogy újra összeálljon az álomcsapat. 

Ti örültök, hogy folytatják az Extractiont, vagy szerintetek annyi volt a történetben, amit az első film elmesélt? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)