Hirdetés

Budapestre jött Optimus fővezér

|

Hamarosan mozikba kerül a Transformers: A fenevadak kora, a Paramount pedig kétfajta módon is igyekszik kedvet csinálni hozzá.

Hirdetés

Június 8-tól a hazai mozikban is látható lesz a Transformers: A fenevadak kora, amelyet már nem Michael Bay, hanem Steven Caple Jr. (Creed 2) rendezett, viszont így is egy látványos blockbusterre számíthatnak a franchise rajongói, amely egy minden eddiginél nagyobb fenyegetést mutat be.

Hogy ezt legyűrjék, az autobotoknak össze kell fogniuk az állati formákat felvevő maximálokkal, akiket a robotgorillává változó Optimus Primal vezet. Lesznek tehát izgalmak és menő figurák, akiket majd gyűjteni lehet, de a Paramount nem hagyatkozik csak ezekre és az előzetesekre, hogy becsábítsa a magyar nézőket, hanem két módot is talált a hangulat fokozására. 

Hirdetés

Egyrészt kiállítottak Budapesten egy óriási szobrot, amely Optimus fővezért ábrázolja. A mű Bajári Zsolt, Szalay Dávid és Drabik Tamás szobrászművészke munkáját dicséri, akik újrahasznosított hulladékokból, több technikát alkalmazva alkották meg a végeredményt. Nagyjából 80-100 kg kidobásra szánt autóalkatrészből, 5 kg alumíniumdobozból és 80-100 kg elektronikai hulladékból tevődik össze Optimus, amelyek a hegesztés, fűrészelés, formázás és festés után 3 és fél méter magas, nagyjából 100 kilós lett. Május 13-tól június 7-ig bárki megtekintheti az Aréna Mallban vagy az alábbi fotókon bármikor. A szobron van egy QR-kód is, amit leolvasva egy nyereményjátékban vehettek részt, a szerencsések pedig jegyet nyerhetnek a film premier előtti vetítésére. 

Másrészt a Paramount Network egy Transformers filmmaratont is tart, hogy aki eddig kimaradt a szériából (vagy csak ismételne), az felkészülhessen A fenevadak korára: a csatorna május 13-tól kezdődően minden vasárnap műsorra tűz egy részt a másodiktól kezdődően. Ha nem akartok tévézni, akkor sincs gond, körbenéztünk, hogy melyik streamingszolgáltatón vannak fent a filmek:

  • SkyShowtime: Transformers 2-3-4-5 + Űrdongó
  • HBO Max: Transformers 1-2-3-4 + Űrdongó
  • Netflix: Transformers 1-2-3-4-5 + Űrdongó
Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)