Hirdetés

Budapesten forgathatja Rob Zombie a The Munsterst, jelenleg a fővárosban nézelődik

|

Könnyen lehet, hogy hazánk fővárosában foroghat majd a The Munsters.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy Rob Zombie rebootolja az 1964 és '66 között futott The Munsters, ezúttal mozifilm készül a szörny-család hétköznapjait bemutató sorozatból.

A rendező jelenleg Budapesten tartózkodik, mivel épp megfelelő helyszínt keres a film forgatásához, és hazánk is bőven benne van a pakliban, mint potenciális jelölt.

Hirdetés

A jelek szerint Rob Zombie nem veszi félvállról a városnézést, alaposan bejárja Budapestet, ezt pedig saját Instagram oldalán dokumentálja is. Itt osztott meg például egy képet arról a Nagymező utcában fellelhető koponyás Hofi Géza szoborról, ami alább látható.

Zombie a Budai Várnegyedet is útba ejtette, ott lőtte ezt a rövidke videót:

Egyelőre nagyon keveset tudni magáról a The Munsters filmről. Az eredeti sorozatban Frankenstein szörnyetege feleségül vette Drakula lányát, és az Egyesült Államokban alapítottak családot, ahol velük élt az öreg Drakula papa is. A forgatás vagy a premier tervezett dátumáról, de még a szereplőkről sincsenek pontos információink, de egyes pletykák szerint Rob Zombie felesége, Sheri Moon Zombie alakítja majd Lily Munstert, vagyis Drakula lányát, Munsters anyukát.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)