Hirdetés

Biztató híreket kaptunk a Marvel Penge rebootjáról

|

Magától a főszereplőtől, az Oscar-díjas Mahershala Alitól érkeztek az infók.

Hirdetés

Bár a Disney és a Marvel vezetői igyekeznek azt mutatni, hogy jó kezekben van a Marvel Filmes Univerzum és megmagyarázni a gyenge bizonyítványt, a box office statisztikák és a kritikák, valamint a Marvel Studios premiergyérítése azt mutatják, hogy nagy a baj. Az egyik hánykolódó projekt például a 2019-ben (!) bejelentett Penge reboot, amelynek élére eredetileg Bassam Tariq (Mogul Mowgli) lett kiválasztva, aki aztán 2022-ben lelépett. 

Nem akart összeállni a forgatókönyv sem, a Variety forrásai szerint egy ponton odáig fajult a dolog, hogy Penge csak a sokadik karakter lett volna a saját filmjében, és maga Feige torpedózta meg az elképzelést. A haladásnak aztán betett a két sztrájk is, és jelenleg ott tartunk, hogy elcsúsztatták 2025-re a premiert, a rendező Yann Demange (Lovecraft Country,  A kokainkölyök) lesz, a szkriptet pedig Michael Green (Szeánsz Velencében, Logan - Farkas) szedi rendbe. 

Hirdetés

A címszereplőt alakító, kétszeres Oscar-díjas Mahershala Ali (Zöld Könyv: Útmutató az élethez, Holdfény) azonban végig kitartott a Penge reboot mellett, és az Entertaiment Weeklynek nyilatkozva is igyekezett szavaival biztatni a rajongókat, hogy ne adják fel, mert alakulnak a dolgok: 

"Dolgozunk rajta. Ez a legjobb, amit elmondhatok róla. Nagyon biztató az irány, amerre a projekt tart. Szerintem viszonylag hamar folytatjuk [a munkát]. Őszintén bizakodóvá tesz az, ahogy a dolgok állnak, és az, hogy ki van a fedélzeten, ki vezeti a forgatókönyv megírását, a rendezést, meg ilyesmi. Szóval nnyit tudok mondani."

Ali mellett a jelentések szerint a filmet erősíti Mia Goth (Pearl, X), Delroy Lindo (Az 5 bajtárs, A vadnyugat törvényei) és Aaron Pierre (Krypton, Idő) is, és várhatóan R-besorolásra számíthatunk. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)