Hirdetés

Berendelték a The Boys első spin-off sorozatát

|

Bővül az Amazon szuperhősös univerzuma, ezúttal egyetemistákkal.

Hirdetés

A The Boys az Amazon Prime Video egyik legismertebb és legkedveltebb sorozata, nem véletlenül: felüdülést jelent mindazoknak, akik belefáradtak a szuperhős zsánerbe, elvégre a széria bemutatja, hogy valójában milyen romlottak ezek a karakterek, és nem finomkodik semmilyen téren.

A második évad lezárása - és az, hogy bőven van még alapanyag - egyértelművé tette a folytatást, amely várhatóan minden eddiginél durvább lesz, benne hősorgiával és Jensen Ackles felbukkanásával. Noha a 3. évad forgatása nemrég befejeződött, a rajongók nem csak erre számíthatnak a jövőben. 

Hirdetés

A Variety jelentése szerint ugyanis az Amazon zöld lámpát adott a The Boys első, egyelőre cím nélküli spin-offjának, amelynek az anyasorozathoz hasonlóan Eric Kripke lesz az executive producere, a showrunnerei pedig Michele Fazekas és Tara Butters (Különleges ügyosztály, Kevin a minden6ó, A lány).

A sztoriról egyelőre annyit lehet tudni, hogy a The Boys világában fog játszódni, és olyan egyetemista szuperhősöket követhetünk majd figyelemmel, akik feszegetik fizikai, szexuális és erkölcsi határaikat, miközben a legjobb szerződésekért versenyeznek. Kripke azt ígéri, hogy a spin-offnak egyedülálló stílusa és tónusa lesz: félig egyetemi show, félig Az éhezők viadala. Extrém példaként pedig a Baywatch Nightsot hozta fel, amelyben még vámpírok is voltak. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Eddig a következő ifjú és nagyjából ismeretlen színészek írtak alá a sorozathoz: Jaz Sinclair (Sabrina hátborzongató kalandjai), Lizze Broadway (Az újonc, Itt és most), Shane Paul McGhie (Deputy, A Greenleaf család), Aimee Carrero (She-Ra és a lázadó hercegnők), Reina Hardesty (Greenhouse Academy, StartUp) és Maddie Philips (Tinédzser fejvadászok). 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)