Hirdetés

Bemutatkozott a Marvel első meleg Pókembere

|

Az Edge of Spider-Verse képregénysorozat legújabb számában láthatjuk majd először a Web Weaver nevű karaktert.

Hirdetés

Az MCU még csak mostanában kezdte el pedzegetni a multiverzumok koncepcióját, az eredeti Marvel képregényekben azonban hosszú ideje léteznek már párhuzamos dimenziók, melyekben természetesen megtalálhatóak a közkedvelt hősök alternatív változatai is. Pókemberből például gyakorlatilag megszámlálhatatlan verzió létezik, a különböző "Spider-Verse" képregényekben pedig elég sokat meg is ismerhettünk közülük. 

A most futó legújabb sorozat, az Edge of Spider-Verse ötödik lapszámában pedig egy teljesen új karakter is be fog mutatkozni. Ő nem más, mint a divatrajongó Web Weaver, a Marvel első meleg Pókembere.

Hirdetés

Web Weaver Steve Foxe és Kris Anka fejéből pattant ki, a karaktert még az idei San Diego Comic-Conon leplezték le. A civilben Cooper Cohenként élő hős hétköznapi munkája divattervező, ezt mondjuk le sem tagadhatná, elnézve a jelmezét.

Saját világában egyébként Cooper Cohen úgy tesz szert szuperképességekre, hogy megmenti Peter Parkert az ominózus pókcsípéstől: lecsapja a nyolclábút, ami végül az ő kezébe kóstol bele. Cohen élete cseppet sem egyszerű, szülei kidobják otthonról, mikor kiderül róla, hogy meleg. Ezt követően azonban igaz barátokra és új családra jel, illetve divattervezőként is sikeres lesz. 

A Marvel az Edge of Spider-Verse sorozatban most épp temérdek teljesen új Pókembert mutat be (van köztük például dinoszaurusz is - nem viccelünk), év végén ugyanis jön a The End of the Spider-Verse nevezetű esemény, ami nagy leszámolást ígér, itt biztosan nem kevés hálószövőtől el kell majd búcsúznunk, így nem árt az utánpótlás.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)