Hirdetés

Bejelentették a Budapest Comic Con első sztárvendégeit, Harry Potter és a Vikingek rajongói örülhetnek

|

Bár még rövid, azért elég meggyőzően fest a 2024-es rendezvényen résztvevő sztárok névsora.

Hirdetés

Még júliusban tudatták velünk a Budapest Comic Con szervezői, hogy a geek rendezvény harmadjára is visszatér, tehát lassan elkezdhetünk tradícióról beszélni. 2024-ben két napon keresztül gyűjthetik az élményeket a videojátékok szerelmesei, a képregényrajongók, valamint a fantasy és a sci-fi témájú alkotások kedvelői.

A május 18-án és 19-én a Hungexpo területén megtartott Budapest Comic Con természetesen nem lenne az igazi meghívott sztárvendégek nélkül, akik sztorizgatnak, türelmesen válaszolnak a kérdésekre, és annyi közös képet készítenek a rajongókkal, amennyi az idejükbe belefér.

Hirdetés

Egyelőre három hírességet jelentettek be a szervezők a rendezvényre, akik közül a legnagyobb név egyértelműen Jason Isaacs. A legtöbben valószínűleg Lucius Malfoyként emlékeznek rá a Harry Potter-filmekből, de a brit színésszel olyan filmekben is találkozhattunk, mint A Sólyom végveszélyben, A hazafi, a Halálhajó, a Pán Péter és a Sztálin halála.

Hozzá csatlakozik még Alexander Ludwig, aki a Vikingek sorozatban Ragnar Lothbrok legidősebb fiát, Vasderekú Björnt alakította, de játszott még Az éhezők viadalában és a Bad Boys - Mindörökké rosszfiúkban.

A harmadik sztárvendég Deep Roy, aki umpalumpaként szerepelt a Charlie és a csokigyárban, de láthattuk az utolsó három Star Trek filmben, a Végtelen történetben, valamint az X-aktákban és a Doctor Who-ban is.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)