Hirdetés

Befutott az új Szellemirtók film első előzetese, ilyen lesz a Ghostbusters: Frozen Empire

|

Megfagy a világ, és csakis a szellemvadászok segíthetnek: új és régi arcok együtt.

Hirdetés

A Sony 2016-os próbálkozása nem jött össze, amivel új életet akartak lehelni a Szellemirtók franchise-ba, viszont a klasszikus részeket jegyző Ivan Reitman fia, Jason Reitman 2021-ben fiatalokkal képzelte el a Szellemirtók örökségét, ez a koncepció pedig sikert aratott: olyannyira, hogy a Sony Pictures egyenesen odáig ment, hogy ez a film mentette meg a franchise-t és be is rendelték a folytatást

Az új film eddig nem rendelkezett hivatalos címmel, csak annyit tudtunk róla, hogy 2023 decemberében számíthatunk rá, és visszatért Jason Reitman is, még ha ezúttal csak forgatókönyvíróként is, a rendezői feladatokat ugyanis most a szkriptbe is besegítő Gil Kenan (A fiú, akit Karácsonynak hívnak, Poltergeist) látta el. 

Hirdetés

Az örökség folytatásának hivatalos címe Ghostbusters: Frozen Empire, amelynek most meg is érkezett az első kedvcsinálója. A középpontban ismét a Spengler család áll, és az általa behozott új arcok (mint McKenna Grace, Finn Wolfhard és Paul Rudd), viszont mellettük szerepet kapnak a régi karakterek, Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Sigourney Weaver és Annie Potts is. Az újításba tehát nosztalgiázás vegyül, és egy mindent megfagyasztó túlvilági fenyegetés rántja össze a csapatot. Nézzétek meg nálunk magyar felirattal, hogy mi fog történni:

A Ghostbusters: Frozen Empire-t sajnos nem láthatjuk már idén, a Sony Pictures tavaszra csúsztatta: hazánkban 2024. március 28-tól csücsülhetünk be rá a mozikba. Nektek bejön a trailer?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)