Hirdetés

Napi büntetés: kellemes karácsonyt kíván a Baywatch film

|

Egészen abszurd a Baywatch film ötlete, lássuk be, így nem lepődünk meg azon sem, hogy hasonlóan groteszk módon kívánt boldog karácsonyt a stábja.

Hirdetés

Az első Baywatch film trailer óta megy a vita azon nálunk, hogy vajon mennyire vicces vagy rettenetesen kínos a klasszikus "lassítva ringó cickók a tengerparton" sorozat mozis újragondolása, nagyon vékony határvonalon lépked a produkció, az biztos. 

És tényleg csak egy pillanatra rabolnám az időtöket ennek kapcsán, az alábbi karácsonyi üdvözlet ugyanis legalább annyira megosztó lehet ízlésrombolás tekintetében, mint a piros dresszes életmentők filmadaptációja. Nyilván karácsonykor eleve ritkán gondol az ember a Baywatchra, de a film készítői gondoskodtak róla, hogy ez ne legyen így:

Zseniális kompozíció, művészien festett környezet, enyhén erotikus, ugyanakkor inkább csak fiatalosan bohókás hangulat, határozott, mégsem tolakodó üzenet. Tudtam, hogy idén szép lesz a karácsony, de ilyen erős érzelmi hullámra nem számítottam szívem partjainál, ahol egészen biztosan ilyen csodálatos vízimentők futnak lassítva egész nap.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)