Hirdetés

Batman v Superman - hamarosan jön a harmadik előzetes

|

A Batman v Superman rendezője egy interjúban mesélt az új Batmobilról, és ha már ott volt, szóba hozta a hamarosan érkező trailert is.

Hirdetés

A Batman Superman ellen: Az igazság hajnala című szuperprodukció a következő év egyik legjobban várt filmje, amely új korszakot indít majd, hiszen ez vezeti fel nemcsak az Igazság Ligája filmeket, hanem számos előzményfilmet is.

A film rednezője, Zack Snyder nemrég adott interjút a 411 Mania riporterének, akinek elárulta, hogy hamarosan bemutatják majd a következő trailert is. Bár konkrét időpontot nem árult el, azonnal megkezdődött a találgatás. A Warner novemberben 3, decemberben 2 filmet mutat be, így lehet, hogy ezek előtt lepnek meg minket, de az is lehet, hogy a hátralévő két és fél hónap három legjobban várt filmjét, a Spectrét, az Éhezők viadalának utolsó epizódját, vagy a Star Wars: Az ébredő erőt nézték ki maguknak.

Snyder mesélt egy kicsit az új Batmobilról is, amelyről eddig csak képeket láttunk. Az már biztos, hogy rengeteg különböző védelmi mechanizmus lesz beépítve, amelyeket nyilvánvalóan használni is fognak a film során. Snyder szerint a kocsi szupergyors lesz és mindenféle Batmanes dologra képes lesz. Jah, és lesz egy brutális gépágyú az elején. Kíváncsian várjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)