Hirdetés

Azahriah triplázni fog, összesen három koncertje lesz a Puskás Arénában

|

Azahriah második koncertjére is elkapkodták közel az összes jegyet, úgyhogy jöhet a harmadik felvonás.

Hirdetés

A 2020-as évek vitán felül legnépszerűbb magyar előadója, Azahriah tegnap éjjel bejelentette, hogy miután első, Puskás Arénában megrendezendő koncertjére pillanatok alatt elfogytak a jegyek, és másnapra belőttek egy második koncertidőpontot is, már ez a második alkalom is közel telt házas, a fiatal zenész viszont tovább emeli a tétet. 

Lesz ugyanis egy harmadik Azahriah koncert is a Puskás Arénában, a csavar mindössze annyi, hogy a harmadik koncert lesz igazából az első.

Hirdetés

A 2024. május 25-i és 26-i, vagyis szombati és vasárnapi dátum után ugyanis a harmadik koncert a pénteki napot, vagyis május 24-ét kapta meg. Már az is kiderült, hogy a harmadik (vagy ha úgy tetszik, első) koncertre jövő héten keddtől lehet majd jegyeket vásárolni. Elég valószínű, hogy azokat a belépőket is pillanatok alatt elkapkodják majd Azahriah rajongói.

Azahriah kapcsán egyébként Majka azt írta a napokban Facebookon, hogy

"Tessék elfogadni, hogy egy 21 éves fiatal fiú történelmet ír, és olyan dolgot csinál, ami iránymutató kell legyen azoknak is, akik 30 éve tapossák a szakmát... meg egymást... ".

Mindezzel arra utalt, hogy nem kevés magyar előadó próbálta meg valamilyen módon kikezdeni Azahriah sikerét. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)