Hirdetés

Az Odaát másik főszereplője is csatlakozna a The Boys stábjához, de van egy feltétele

|

Jensen Ackles után Jared Padalecki is felbukkanhat az Amazon Prime Video szuperhősös sorozatában.

Hirdetés

Aki naprakész a The Boys sorozatból, aligha vitatja, hogy Jensen Ackles leigazolása Katonasrácként nagyszerű húzás volt az alkotók részéről, az Odaát sztárja valósággal lubickolt az Amerika Kapitány antitézisének is beillő "szuperhős" szerepében. Abban egyébként, hogy Ackles rábólintott a felkérésre, kulcsszerepet játszott a sowrunner, Eric Kripke személye, aki nélkül a színész karrierjének legfontosabb szakaszát jelentő, 15 évados sorozat sosem születhetett volna meg.

De nem csak ő ugrott át az Odaátból, hanem Nathan Mitchell (Fekete Noir) és Jim Beaver (Bobby Singer) is, így adta magát a kérdés, hogy vajon Ackles legközelebbi kollégája, a szériában a Winchester testvérpár másik tagját játszó Jared Padalecki is hajlandó volna-e ugyanerre.

Hirdetés

A választ a Collider szállította, miután interjút készített a jelenleg a Walker, a texasi kopó remake-jén dolgozó színésszel. Padalecki nyitott lenne a dologra, ám felbukkanását a The Boysban komoly feltételhez köti: időt kérne, hogy kipattintsa magát.

"Igen, [Kripke] többször megkeresett, és a válaszom szinte mindig az volt, hogy már 41 vagyok, három gyermek apja. Nem vagyok már 25, aki naponta 3 órát kondizik. Tudom, hogy kibaszottul le akar vetkőztetni, szóval adjon nekem időt. Benne vagyok, de hadd kerítsek egy táplálkozási tanácsadot és egy edzőt, és hadd vonuljak el nyolc hónapra egy hiperbárkamrába, mielőtt meg kell mutatnom magam. De igen, bizonyára nagyon szórakoztató lenne Kripkét viszontlátni és azon a sorozaton dolgozni, amit egyébként nagyszerűnek tartok, a rajongója vagyok."

Padalecki tréfálkozva hozzátette még, hogy bár imádja Kripke beteg humorát, és imádja nézni a The Boys epizódjait, de ha elképzeli magát benne, akkor arra kell gondolnia, hogy gyerekei vannak, az anyja és az apja is él még, a nagyszülei szintén, neki pedig fogalma sincs, hogyan lője ki náluk az áramot, amikor kijönnének a vele forgatott részek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!




Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)