Hirdetés

Az Indiana Jones 5 rendezője kiakadt a trollkodó seggfejek miatt

|

James Mangold megelégelte, hogy továbbra is hazugságokat terjesztenek Harrison Ford és Phoebe Waller-Bridge kapcsán.

Hirdetés

Bár a Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy és maga Harrison Ford is megerősítette, hogy Indiana Jones egyszerűen nem létezik a színész nélkül, így az ő nyugdíjba vonulásával a karakter is szögre akasztja az ostorát és legendás kalapját, ez nem jelenti azt, hogy nem lehet utódja.

A legfelkapottabb pletyka szerint a filmben felbukkanó Phoebe Waller-Bridge veheti át a stafétát, de érkeztek híresztelések Harrison Ford leváltásáról és borzalmasan sikerül tesztvetítésekről is - utóbbi kettőre a film rendezője, James Mangold reagált is a közelmúltban, nonszensznek nevezve őket. 

Hirdetés

Az Indiana Jones and the Dial of Destiny első előzetesének kiadásával aztán felerősödtek a Phoebe Waller-Bridge-dzsel kapcsolatos híresztelések, amik láttán Mangoldnál betelt a pohár, és a Twitteren hívta fel rá a figyelmet, hogy ne dőljünk be a hamis és félinformációkat terjesztő trolloknak: 

"Még egyszer: senki sem veszi át a szerepét vagy helyettesíti Indyt, vagy veszi fel a kalapját, és nem is törlik ki őt valami trükkel. És soha nem is terveztük, semmilyen vágásban vagy forgatókönyvben nem szerepelt, de a trollok trollkodnak, így szerzik meg a kattintásokat. És kérem, ne fárasszon senki azzal, hogy rámutat arra, hogy néha-néha egy trollnak 'igaza van'. Még a vak mókus is talál néha egy diót. Elég csak a forgatási fotókat és az interjúkat nézegetni, és máris elég infót kapunk ahhoz, hogy vad teóriákat gyártsunk egy film cselekményéről. A különbség a trollkodó seggfejek és mindenki más között az, hogy ők megpróbálnak pénzt keresni a más filmekkel és a kultúrharcos politikával kapcsolatos érzéseidből. Ellentmondásos találgatásokat tolnak úgy, mintha 'forrásokból' származnának, hogy kattintásokat generáljanak. Hagyjuk ezt."

Az Indiana Jones and the Dial of Destiny várhatóan 2023. június 29-én fog a hazai mozikba kerülni, amiben tehát utoljára látjuk majd Harrison Fordot az ikonikus karakter szerepében.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)