Hirdetés

Az egyik legfontosabb színész továbbra is részese a Spawn rebootnak

|

Régóta húzódik már a projekt, de kitart mellette az eredeti gárda, köztük az egyik kulcsszínész is.

Hirdetés

Még tavaly júliusban számoltunk be arról, hogy a Spawn film nem halott, sőt ekkor kifejezetten jó híreket kaptunk, amik azt sugallták, hogy 2025-ben akár már a nagyvásznon láthatjuk újból Todd McFarlane képregényhősét, az eredetileg 1997-es, Spawn - Az ivadék című film után. Most pedig újabb bizakodásra okot adó hírek érkeztek a projekt felől, így lehet, hogy a végén még tényleg lesz belőle valami.

A korábbi értesülések szerint Jamie Foxx még 2013-ban versengett a szerepért, amire végül 2018-ban alá is írt, ezt később maga McFarlane is megerősítette. Nem sokkal ezután egyébként a színészkedéshez éppen visszatérő Jeremy Renner is csatlakozott a projekthez, de az elhúzódó átírások, majd sztrájkok következtében sokáig egy helyben toporgott a produkció.

Egy nemrégiben adott interjú során azonban magát a karakter atyját, Todd McFarlane-t kérdezték fel azzal kapcsolatban, hogy a késések és a különböző akadályok ellenére vajon Foxx továbbra is részt vesz-e a munkálatokban.

Hirdetés

Erre pedig egészen pontosan úgy válaszolt:

"Mindannyian reméljük, drukkolunk, hogy az a csapat, amit még az elején összeraktunk, az valamilyen formában még most is benne legyen a projektben. De szerintem ebbe nekünk nem lesz különösebben beleszólásunk. Azt hiszem, hogy végső soron azok az emberek, akik 100 millió dollárt költenek, na azok lesznek azok, akik irányítani fogják ezeket a nagy döntéseket. De Jamie az én emberem. Szóval, amíg valaki mást nem mond, Jamie az én emberem is marad."

A Spawn reboot piszok régóta készül, és bár McFarlane válasza Foxx szereplésével kapcsolatban nem volt teljesen egyértelmű, arról, hogy a film esetleg ne valósulna meg, szó sem esett, így remélhetőleg hamarosan valami komolyabb előrelépésről is beszámolhatunk majd a projektet illetően.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)