Hirdetés

Az Alien képregény bemutatta a xenomorph és az ember keresztezését

|

A Marvel-féle Alien képregények írói már utaltak rá, hogy feltűnhet egy hibrid életforma, viszont a sorozat legutóbbi számában végre bemutatkozott az eddig mítikus lény.

Hirdetés

Már javában forgatják a nagy sikerű Alien-franchise következő blockbuster filmjét, viszont nem csak a mozivásznon követhetjük az emberek és a xenomorphok véget nem érő küzdelmét, hanem a képregények lapjain is, ugyanis a Marvel 2021-ben elkezdte az a saját képregénysorozatát, amely legutóbbi számában egy izgalmas fordulhathoz érkezett.

Az Eisner-díjat is nyert Phillip Kennedy Johnson által írt és Salvador Larocca által rajzolt képregény története a Steel Team nevű szintetikusokból álló kommandót követi, akiknek a Tobler IV nevű bolygón kell megszerezniük egy tojást, ami állítólag egyedi tulajdonságai révén gyógyításra is használható.

Hirdetés

A korábbi számokban már többször is történt utalás arra, hogy feltűnik majd egy hibrid lény, egy xenomorph és egy ember keresztezése, aki fontos szerephez fog majd jutni, a 2022-es szezon negyedik számában pedig kiderült, hogyan jött létre a titokzatos "Nő A Sötétben". Ugye egy korábbi számban az egyik szintetikus katona észrevette, hogy a Lee nevű emberi túlélőt megcsípi egy rovar, de látszólag szándékosan nem szólt semmit, Leenek pedig valószínűleg a csípésen keresztül jutott xenomorph DNS a szervezetébe, ami elkezdte őt megváltoztatni.

Előzőleg már voltak utalások arra, hogy a Nő A Sötétben képes a múltbeli és jövőbeli xenomorphok tudatával is kommunikálni, így megláthatja a saját születését, bár egyelőre nem erősítették meg, hogy ezt a pillanatot láthattuk a legújabb számban. Mindenesetre tény, hogy Johnson sztorija érdekes csavarokat eszközöl a már jól ismert Alien-mitológián és kíváncsian várjuk, hogyan tekeri tovább a már így is fordulatos cselekményt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)