Hirdetés

Arnold Schwarzenegger kemény CIA-ügynök és prűd apuka az első tévésorozatában - itt a magyar feliratos trailer

|

A FUBAR című vicces kém- és akciósorozat a Netflixen debütál.

Hirdetés

Évtizedekkel azután, hogy a mozivásznon elkezdődött, a tévék képernyőjén folytatódik tovább Sylvester Stallone és Arnold Schwarzenegger rivalizálása. A nyugdíjas korú akciósztárok közül most Stallone volt a gyorsabb, akinek a Paramount+ streamingplatfromon debütált első saját tévésorozata, a Tulsa King. De Schwarzenegger sincs sokkal lemaradva mögötte, ugyanis még május vége előtt befut a Netflixre gyártott FUBAR.

Ebben az osztrák tölgy egy visszavonult CIA-ügynököt alakít, akit felkérnek még egy utolsó bevetésre, ám csak a helyszínen derül ki, hogy a célszemély, akit ki kell mentenie a saját lánya (Monica Barbaro), aki maga is jól képzett ügynök.

Hirdetés

Innen aztán nincs megállás vicces, akciódús és vicces-akciódús jelenetek váltogatják egymást, és az előzetes alapján elég nyilvánvaló, hogy kettejük kapcsolata alkotja majd a nyolc epizódos évad gerincét. A koncepció valamelyest emlékeztet Schwarzenegger egyik korábbi sikerfilmjére, a James Cameron rendezte True Lies - Két tűz közöttre.

A május 25-én elrajtoló FUBAR-ban feltűnik még Milan Carter, Gabriel Luna, Fortune Feimster, Travis Van Winkle, Fabiana Udenio, Barbara Eve Harris, Aparna Brielle, Andy Buckley és Jay Baruchel is. A projektet Nick Santora felügyelte showrunnerként, kinek nevéhez olyan produkciók kötődnek, mint a Reacher, a Skorpió - Agymenők akcióban, valamint A szökés sorozatok.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)