Hirdetés

Aquaman - kiderült, kit alakít a filmben az Oscar-díjas Julie Andrews

|

A színésznő egy mitikus lénynek kölcsönzi majd a hangját az idén debütáló szuperhősös moziban.

Hirdetés

Már nem kell sokat várnunk az Aquaman premierjére, hiszen decemberben kiderül, milyen lett Jason Momoa karakterének első önálló kalandja. Most pedig kiderült egy apró érdekesség a film egyik mellékszereplőjéről.

Hirdetés

A filmrajongóknak valószínűleg nem kell bemutatni Julie Andrews-t, aki rengeteg szerepben feltűnt már különféle alkotásokban, és számos díjat is bezsebelt az elmúlt évek során. Ráadásul úgy tűnik, hogy a DC filmes univerzumában is tiszteletét teszi.

Az Entertainment Weekly ugyanis megtudta, hogy Andrews fogja megszólaltatni az Aquaman filmben a legendás Karathent, ami egy, a víz alatt élő lény, és kulcsszerepet játszik majd a kaland során. A színésznő hangja valószínűleg el lesz egy kicsit torzítva digitálisan, de a rajongók valószínűleg így is felismerik majd azt.

Az Aquaman december 13-tól lesz látható a hazai mozikban. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)