Hirdetés

Megvan az Aquaman film főgonosza

|

Akik nem csak a filmekből ismerik a DC Comics karaktereit, valószínűleg sejtették, ki jelenti majd a legnagyobb fenyegetést a 2018-ban mozikba kerülő Aquaman filmben.

Hirdetés

Mivel az önálló Aquaman képregények folyama 1962-ben indult el, nem meglepő, hogy Atlantisz királyának jó néhány ellensége akadt már, viszont közülük csak kevés lett igazán ismert. Így nem annyira meglepő, hogy kit választottak a 2018-as Aquaman mozi főgonoszának.

A The Wrap kapta meg először a fülest, hogy a Jason Momoa által életre keltett karakter saját sztorijában - ami előtt még Az igazság ligájában is ismét láthatjuk majd - Black Manta zavarja majd meg hősünk nyugalmát. Az 1967-ben bemutatkozott karakter a képregények sztorija szerint nem csak Atlantiszt próbálta meg sikertelenül leigázni, hanem még a hős fiát, Arthur Jr.-t is megölte, így nem meglepő, hogy Aquaman őt utálja a legjobban. További részleteket, vagy hogy ki alakítja majd a gonoszt, nem tudtunk meg, de ez valahol érthető ennyivel a premier előtt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)