Hirdetés

Annyira agresszív volt Tom Hardy a Mad Max forgatásán, hogy Charlize Theron védelmet kért maga mellé

|

A színésznőt a Mad Max egyik producer kísérte, aki egyben próbált segíteni a nézeteltérések elsimításában is.

Hirdetés

Közel tíz év eltelt azóta, hogy leforgatták a Mad Max: A harag útja jeleneteit, de Tom Hardy és Charlize Theron is élénken emlékszik arra, mennyire nehéz volt a közös munka. Eddig is köztudott volt, hogy nem jöttek ki jól egymással, de egy friss interjúból újabb részletek derültek ki.

Vanity Fairrel beszélgetett a két színész, amikor szóba került az ellentét, amit a szintén jelen lévő Nicholas Hoult úgy írt le, mintha a családi nyaraláson a szülők veszekedtek volna az első üléseken.

Hirdetés

"Vagy veszekedtünk, vagy kerültük egymást - nem tudom, melyik a rosszabb - és ezzel kellett foglalkoznia [a stábnak]. Szörnyű volt. Nem kellett volna ezt csinálnunk, jobban kellett volna viselkednünk. Ezt vállalom."

- mondta Theron, aki egy ponton túl csak az egyik producer társaságában volt hajlandó közlekedni, mert féltette biztonságát, annyira megrémítette Hardy viselkedése.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


"Visszanézve, túlságosan bele voltam merülve. A mindkettőnket érő nyomás néha túl nagy volt. Egy jobb, alighanem tapasztaltabb partnerre volt szüksége. Ezt nem lehet megjátszani. Szeretném hinni, hogy most, hogy idősebb és rondább vagyok, meg tudnék birkózni a feladattal."

- tette hozzá Hardy. 

A Furiosa múltjáról szóló... nos, Furiosa 2024-ben érkezik, a címszereplőt Anya Taylor-Joy, a főgonoszt pedig Chris Hemsworth fogja alakítani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)