Hirdetés

Animációs sorozatként folytatódik a Smallville

|

Tom Welling és Michael Rosenbaum meséltek kicsit a projektről.

Hirdetés

20 éve rajtolt el és 10 éve fejeződött be a Smallville sorozat, amely a fiatal Clark Kentre fókuszált Tom Welling főszereplésével. A 2001-től 2011-ig futott széria tíz évadot kapott, nemrég pedig a DC Fandome-on bejelentették, hogy a huszadik évforduló alkalmából kiadásra kerül egy az összes szezont magába foglaló Blu-ray kiadvány Smallville: The Complete Series néven. Bár a sikerre való tekintettel regények, képregények és más adaptációk is készültek a Smallville alapján, élőszereplős változatban csakis akkor láthattuk viszont Wellinget Clarkként, amikor cameózott a The CW csatorna Végtelen Világok Krízise című crossoverében. 

Hirdetés

Egy ideje viszont pletykálják, hogy ha élőszereplős formában nem is, rajzolt változatban jöhet a folytatás, aminek állítólag egy kérdezz-felelek alkalmával a Lex Luthort megformáló Michael Rosenbaum is helyt adott. Most az IGN.com-nak nyilatkozva Welling és Rosenbaum is megerősítette, hogy valóban animációs sorozatként fog folytatódni a Smallville, és azt fogják bemutatni, hogy hol tartanak a korábban megismert karakterek az életükben. Mi történt velük az évek során? Hová tűntek? Hogyan tértek vissza? Rengeteg elmesélésre alkalmas sztori van még. 

Rosenbaum szerint mindkettejük számára egy szerelemprojekt ez, amin szenvedélyesen dolgoznak, és amikor elérkezik az idő, meg fogják osztani a Warner Bros.-szel is, mert nagyon szeretnének velük együttműködni. Nem tudni, hogy a többi színész közül kik térnek vissza szinkronizálni, az viszont biztos, hogy a Chloe Sullivant megformáló Allison Mack nem lesz közöttük, mivel letöltendő börtönbüntetésre ítélték, amiért szexrabszolgákat szervezett be egy szektába. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)