Hirdetés

Angelina Jolie elárulta, hogy miért nem lenne ma már színész

|

Annak idején a kilencvenes és a kétezres évek egyik legfelkapottabb színésznője volt Angelina Jolie, de elmondása szerint ha ma kéne újrakezdenie a karrierjét, már biztosan nem ezt a pályát választaná.

Hirdetés

A játékvilág valószínűleg elsősorban a 2001-es Tomb Raider filmadaptáció miatt emlékszik Angelina Jolie-ra, de a színésznő valójában már 1982 óta nagyon aktívan színészkedik, ami részben apja, a szintén színész Jon Voight behatásának is köszönhető.

Jolie azóta már sok más dologban is kipróbálta magát, az ENSZ egyik nagykövete volt 2022-ig, most pedig a divat világában igyekszik megvetni a lábát, egy interjúból pedig kiderül, hogy miként tekint most a színész szakmára.

A színésznő nemrég egy interjút adott a Wall Street Journalnak, ahol elárulta, hogy ma már nem vágna bele a színészkedésbe, mert amikor színészkedni kezdett, akkor még nem volt elvárás, hogy ennyire nyilvánossá tegye az életét.

Hirdetés

Nem csak magát a szakmát tartja problémásnak, elmondása szerint Hollywood is egy ellenszenves közeg számára:

"Mivel Hollywood környékén nőttem fel, sosem tartottam lenyűgözőnek. Sosem hittem el, hogy annyira fontos hely. Egy nagyon felszínes helyen nevelkedtem. Ha az egész világot figyelembe vesszük, Hollywood egy nem túl egészséges hely, szóval az ember keresi az autentikusságot."

Jolie emellett arról is beszélt, hogy a színészkedés rengeteg stresszel jár, ami egyre több fizikai tünetet okozott a számára, így kénytelen volt egy kicsit a háttérbe szorítani a filmvásznat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)