Hirdetés

Lehet, hogy itt az Alien filmek vége?

|

Az előzményfilmek a vártnál gyengébben sikerültek, az sem kizárt, hogy a Fox kaszálja a franchise-t. Nem mosolygunk most.

Hirdetés

Nem túl fényes a jövő az Alien filmes univerzum számára, az sem kizárt, hogy a még eredetileg tervezett négy filmből egy sem valósul meg.

Hirdetés

A disztribútor, vagyis a 20th Century Fox ugyanis több forrás szerint is befagyasztja az Alienes számlákat, és erősen megfontolja, hogy legyen-e még folytatása a nem túl sikeres Alien: Covenantnak. A Covenant 36 millió dolláros nyitóhét után (ami jóval gyengébb, mint az előzmény Prometheus 51 milliója) a vártnál sokkal rosszabbul teljesített, és annak ellenére, hogy már 232 millió dollárt hozott, a kiadó nincs megelégedve a filmes franchise-zal.

A rendező Ridley Scott pedig nagyon bizakodó volt, májusban még lelkesen számolt be arról, hogy akár négy új filmet is el tudna képzelni, a soron következőnek pedig már 2018-ban neki is áll. Pár napja azonban viszont már abban sem volt biztos, hogy összehoz még két Alien-mozit, vagy akár csak egyetlen folytatást is.

Nem vagyunk boldogok ettől a hírtől, ezért most igyekszünk a gyásszal és feszültséggel teli csendet egy kedves kis agyzsibbasztással megtörni:

Nem lett jobb? Bocsi.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)