Hirdetés

Alain Delon gondnokság alá került, bizonyos ügyeket már nem intézhet egyedül

|

A 88 éves színész legidősebb fia gondoskodott erről.

Hirdetés

A francia BFMTV híroldal jelentése szerint Alain Delon, a francia színészlegenda bírósági védelem alá került, tekintettel korára és jelentősen leromlott egészségügyi állapotára. Utóbbi okán legidősebb fia, Anthony nyújtotta be a gondnoksággal kapcsolatos kérelmét.

Alain Delon jogi képviselője felel majd az orvosválasztásért és az orvosi ellátásért. Magának Delonnak ezzel korlátozottá válik néhány tevékenysége, mint például az ingatlaneladás.

Hirdetés

Anthony január elején is arról beszélt egy interjúban, hogy apja nagyon gyenge, beteges, és nagy az esélye annak, hogy a 2023-as volt az utolsó karácsonya. A családban egyébként éles vita robbant ki, és olybá tűnhet kívülről szemlélve, mintha az örökösök azelőtt marakodnának apjuk hagyatékán, mielőtt az eltávozott volna. Anthony panaszt is tett a húga ellen, aki szerinte eltitkolta előle (és az öccse elől) apja állapotát, és kognitív tesztjeinek lehangoló eredményeit.

Akárhogy is, a jelenlegi képviselet legalább az idős színész ellátását segíteni fogja majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)