Hirdetés

Ahogy az várható volt, 2022-re csúszott a The Batman

|

A Dűne késése arra kényszerítette a Warner Bros.-t, hogy az eredetileg 2021 végére tervezett The Batman premierjén is toljon egy keveset.

Hirdetés

Tegnap éjjel a Warner Bros. és a Legendary Pictures bejelentette, hogy alaposan eltolják az új Dűne film premierjét: Denis Villeneuve mozija mégsem 2020 decemberében érkezik meg, az amerikai premiert egészen 2021. október 1-ig eltolták. Ez közel tízhónapos halasztást jelent. Mindez azt jelenti, hogy az idei évre gyakorlatilag a karácsonykor érkező Wonder Woman 1984 maradt mint blockbuster mozi, egyébként a stúdiók kitakarították a teljes 2020-as mozis naptárt.

Mivel eredetileg a Matt Reeves-féle The Batman premierjét is 2021. október 1-re tervezték, teljesen egyértelmű volt, hogy ennek a filmnek a bemutatóján is módosítani fog a stúdió, ez pedig pontosan így történt. 

Hirdetés

A Warner Bros. hivatalosan is megerősítette, hogy csúszni fog a The Batman: szerencsére itt nincs szó 9-10 hónapos halasztásról, a bemutató új dátuma 2022. március 4. lett. A Dűne csúsztatása mellett amiatt is várható volt a The Batman eltolása, mert Robert Pattinsonnál a koronavírus tünetei jelentkeztek, végül COVID-19-cel diagnosztizálták. Ezt követően a forgatás leállt, a stábtagok közül pedig többeknek is karanténba kellett vonulni.

Remélhetőleg újabb csúszásról már nem kell beszámolnunk, és 2022. március 4-én tényleg megérkezik a The Batman. Addigis az alábbi előzetessel tudunk vigasztalódni:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)