Hirdetés

Adam Driver bejelentkezik az Oscarért, befarolt a Ferrari film új trailere

|

Ez az egyik film, amivel elbúcsúsztathatjuk majd 2023-at.

Hirdetés

Michael Mann egyike Hollywood legendás rendezőinek, akinek olyan filmeket köszönhetünk, mint Az erőszak utcái, Az utolsó mohikán, a Szemtől szemben, az Ali, A bennfentes és a Collateral - A halál záloga, a legutóbbi általa készített filmet azonban 2015-ben mutatták be (az volt a Chris Hemsworth főszereplésével készült Blackhat), azóta viszont csak egy sorozaton dolgozott (Tokyo Vice). Idén azonban megtöri a csendet egy új filmmel, az Enzo Ferrari életére fókuszáló életrajzi drámával. 

A Ferrari film az 1950-es évekbe repít minket vissza, amikor az exversenyző Enzo Ferrari válságban van. Csőd fenyegeti a gyárat, amelyet a felesége, Laura és ő tíz évvel korábban a semmiből építettek fel. Házasságukat már alapból megviselte, hogy elvesztették a fiukat, Dinót, majd a fennmaradás is komoly kihívás elé állítja őket, ezért Enzo mindent egy lapra tesz fel: az Olaszországon átívelő, brutális versennyel, a Mille Migliával akarja bebizonyítani, hogy az autói igenis sokat érnek.

Hirdetés

Az alábbi trailer érzelmes és izgalmas filmet ígér, amellyel Adam Driver akár még Oscar-díjat is kaphat: 

A főszerepben a már említett Adam Driver (Házassági történet, Paterson) brillírozhat, mellette pedig olyan színészek bukkannak még fel, mint a feleségét alakító Penélope Cruz (Párhuzamos anyák, Fájdalom és dicsőség), valamint Shailene Woodley (Hatalmas kis hazugságok, Csillagainkban a hiba), Jack O'Connell (Rendíthetetlen, '71) és Patrick Dempsey (A Grace klinika, Bűbáj).

A Ferrari december 28-án kerül a hazai mozikba. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)