Hirdetés

Adam Driver azzal viccelődött, hogy Han Solót nem ő, hanem a „wokeság” ölte meg

|

Úgy fest, Adam Drivernek már nagyon elege van abból, amivel folyamatosan piszkálják a rajongók.

Hirdetés

Múlt szombaton a Star Wars mozikban Kylo Rent alakító Adam Driver volt a Saturday Night Live című műsor aktuális házigazdája. Minden SNL adás egy monológgal indul, amit az adott vendég ad elő, tehát ezúttal maga Driver. Monológja során a színész leült egy zongora elé, játszani kezdett, és közben felolvasta a Mikulásnak írt karácsonyi kívánságokat tartalmazó levelét.

No, itt jött képbe a Csillagok háborúja, ami fontos szerephez jutott Driver karácsonyi listájában.

Hirdetés

Egyik kívánsága ugyanis az volt, hogy többé ne zaklassák őt a Star Wars rajongók azzal, hogy megölte legendás kedvencüket, Driver karakterének, Kylo Rennek az édesapját, a Harrison Ford által alakított Han Solót.

"Szeretném, ha az emberek nem jönnének oda hozzám az utcán, hogy "Megölted Han Solót!""

- mondta.

"Nem én öltem meg. A wokeság ölte meg Han Solót."

A teljes monológot itt tudjátok megnézni, szerintünk érdemes: 

Arról, hogy napjainkban egészen pontosan milyen jelentéstartam is kapcsolódik az angol "woke" szóhoz egy korábbi cikkünkben írtunk részletesen

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)