Hirdetés

A Witcher sztárja megkönnyezte Henry Cavill váratlan távozását

|

A Yennefert alakító színésznő a közelgő harmadik évadról is beszélt.

Hirdetés

Rohamléptekkel közeledik a Netflixre a Vaják (The Witcher) harmadik évada, amelyben Yennefer és Geralt kényszeredett szövetségre lépve próbálják megóvni a Cintrai Oroszlánfiókot a rá vadászó emberek sokaságától.

A június 29-én érkező sorozatban a stáb tagjai, köztük a Yennefer figuráját alakító Anya Chalotra az SFX magazinnak nyilatkozva meséltek az új évadról.

Hirdetés

Chalotra és a Cirit alakító Freya Allan is elmondta, hogy valósággal sokkolta őket a hír, amikor megtudták, hogy Henry Cavill távozik a sorozatból.

Azt hiszem könnyes lett a szemem. Ezt a hosszú utazást együtt kezdtük el. Számomra pedig A Vaják a legnagyobb dolog volt, amit az eddigi karrierem során csináltam. Ez a projekt indított el az úton. Henry pedig hatalmas része volt ennek. Kulcsfontosságú tagja a stábnak és nagyon fog hiányozni

- mondta a színésznő.

Az új évaddal kapcsolatban Lauren Schmidt Hissrich showrunner is adott egy kis ízelítőt a várható történésekből. Rámutatott, hogy Ríviai Geralt sokáig a semlegesség elvét vallotta és nem akart egyik politikai táborhoz sem csatlakozni.

Egyetlen dolog élteti, hogy szörnyeket öljön. Ebben az évadban azonban, a Cirire vadászó felek miatt a semlegessége megkérdőjeleződik. Amikor Geralt elveszíti a szeretteit, feladja a semlegességét, mert akármit megtenne, hogy visszaszerezze őket. Innentől pedig már nem a világra reagál, hanem proaktívan keres valamit, amin változtathat

- magyarázta Hissrich.

A Vaják harmadik évadának második része július 27-én követi majd a június 29-én megérkező első etapot. A negyedik évadban pedig már Liam Hemsworth bújik majd Ríviai Geralt páncéljába.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)