Hirdetés

A Warner Bros. vezetője szerint nem használják ki rendesen A Gyűrűk Ura, a Harry Potter, vagy épp a DC jogokat

|

Náluk van egy halom aranytojást tojó tyúk, mégis túl hosszú ideig hagyják őket parkolópályán.

Hirdetés

David Zaslav, a Warner Bros. Discovery vezetője nem ijed meg, ha a rajongók könnyével kell aláírnia egy projekt elkaszálását, amennyiben az Excel-táblázatok ezt mutatják helyes iránynak. Mégis úgy érzi, jelenleg épp az a baj, hogy a stúdió nem gyárt elég tartalma a zsebében lévő legnagyobb franchise-ok kapcsán.

Egészen konkrétan olyan IP-kről beszélt Zaslav, mint A Gyűrűk Ura, a Harry Potter, vagy épp a DC. Ezeket véleménye szerint nem hasznosítja eléggé a stúdió.

Hirdetés

Zaslav kiemelte, hogy épp ezek az IP-k adhatják a Warner arcát, ezek különböztetik meg őket a többi piaci szereplőtől, és persze vigyázni kell arra is, hogy ne "használják túl" a tartalmakat. Most viszont már átestek a közmondásos ló túlsó oldalára. Így fogalmazott:

"Több mint egy évtizede nem csináltunk semmit a Harry Potterrel. Nem csináltunk semmit A Gyűrűk Urával."

Most nagyjából a terveket is fölvázolta: kell egy minimum 10 éves filmes terv DC-fronton, az HBO-ra jönnek majd tévésorozatos formában a Harry Potter-könyvek adaptációi, és új A Gyűrűk Ura filmeket is készíteni fognak. Zaslav nagyon fontosnak tartja azt is, hogy ezeket a projekteket a legjobb kreatív emberekkel együtt hozzák össze. 

Kíváncsian várjuk a végeredményt. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)