Hirdetés

A Vikingek: Valhalla utolsó magyar feliratos előzetese végre érdemben mesél a sztoriról

|

Leif Eriksson és társai hamarosan behajóznak Kattegat felől.

Hirdetés

Repül az idő, február végén pedig megérkezik a közkedvelt Vikingek spin-off sorozata, a Vikingek: Valhalla, ami a hivatalos szinopszis szerint "a valaha volt leghíresebb vikingek, például a legendás felfedező, Leif Eriksson (Sam Corlett), tüzes és makacs testvére, Freydis Eriksdotter (Frida Gustavsson) és az ambiciózus északi herceg, Harald Sigurdsson (Leo Suter) hősies kalandjait meséli el".

Nyilván most is a vikingek és az angol királyság közötti konfliktus kerül a középpontba, a nemrég kiadott új előzetes pedig többek között erről is elárul egy keveset. 

Hirdetés

A Vikingek: Valhalla február 25-én fog megérkezni a Netflix kínálatába, szóval tényleg nem kell már vészesen sokáig várunk rá. Íme a friss trailer:

Ezen felül pedig tudunk mutatni egy elég menő új posztert is:

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)