Hirdetés

A Venom 3 szorosan kapcsolódni fog a legutóbbi Pókember-filmhez, legalábbis erről árulkodik ez a fotó

|

Egy forgatási fénykép miatt tűnik most egyértelműnek, hogyan indul majd a harmadik Venom mozi.

Hirdetés

Egyelőre elképesztően keveset tudunk a harmadik Venom-filmről, például annak pontos címe sem ismert, pedig a bemutatót idén novemberre tervezi a Sony. Tom Hardy szerepeltetése mellett csak az biztos, hogy a filmben játszani fog még Juno Temple és Chiwetel Ejiofor, de azt nem árulták el az illetékesek, hogy ők egészen pontosan kiket is fognak alakítani. 

Van azonban valami, amire már akár gyakorlatilag mérget is vehetünk: az új Venom épp ott fog folytatódni, ahol a Pókember: Nincs hazaút végén elbúcsúzhattunk Tom Hardy karakterétől, Eddie Brocktól.

Hirdetés

Brock ugyebár a Venom 2. - Vérontó stáblistás jelenetében került át az MCU-ba, a Marvel saját mozifilmjeinek világába, de a Pókember: Nincs hazaút egyetlen percig sem foglalkozott ténylegesen a karakterrel, mindösszesen csak a film végén, egy újabb stáblistás jelenetben láthattuk újra Eddie-t egy bárban, ekkor viszont egyből vissza is került a saját univerzumába - mondjuk a Venom szimbiótából hátrahagyott egy kis darabot, ami még komoly galibákat okozhat az MCU-ban.

A most közzétett forgatási fénykép pedig azért érdekes, mert Tom Hardy itt egy az egyben azt a ruhát viseli, amit az említett stáblistás jelenetben is láthattunk rajta, így világossá vált, hogy a Venom 3 ott veszi majd fel a fonalat, ahol Eddie Brock visszajut a saját világába.

Remélhetőleg hamarosan többet is megtudunk a Venom 3-ról, de a közeljövőben még valószínűleg inkább az augusztusban érkező Kraven, a vadászra fog koncentrálni a Sony marketinges szempontból.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)