Hirdetés

A The Flash rendezője mesélt azokról a történetekről, amelyek már nem láthatnak a sorozat rajongói

|

Ezen a héten indul a The Flash utolsó szezonja, ami egy szép masnival köti majd el a The CW leggyorsabb szuperhősének történetét. Ennek okán a rendező elmaradt kalandokról beszélt.

Hirdetés

Ahogy a DCU jövője formálódik, úgy megy szépen nyugdíjba a The CW Arrowverse univerzuma. A Zöld Íjásszal indított világ számos legendával ismertette meg a tévénézőket, köztük Barry Allennel, akinek szériája talán a legsikeresebb is volt mind közül.

A The Flash nem kevesebb mint 9 évadot élt meg, de annak stábja még így is rengeteg sztorit szeretett volna képernyőre vinni. Ezekből persze már nem lesz semmi, így a showrunner, Eric Wallace szabadon beszélhetett ezekről.

Hirdetés

A nyolcadik szezonban felbukkant Ronnie Raymond, Deathstorm képében, aki elvileg egy híres DC sztorivonalat, a Blackest Nightot hivatott beindítani. Sajnos ez nem valósulhatott meg, de nem ez az egyetlen soha el nem mesélt sztori a bakancslistán.

"Rengeteg volt, nagyon szomorú vagyok. Mindenféle dolgot ki akartunk próbálni. A The Forever War sztorivonal is tervben volt, amit a 10. évadra terveztünk. Már elkezdtünk korábban célozgatni rá, és az utalások egy nagy évadnyitóban csúcsosodtak volna ki. Egy nagy crossovert akartam összehozni annyi karakterrel, amennyi csak lehetséges lett volna. A The Blackest Nightot is elkezdtük már belengetni Diggle és a doboz elemeivel."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Wallace elmondta, hogy az űrlények invázióját is össze akarták hozni Despero főszereplésével, e probléma kezelésébe pedig bevonták volna az Igazság Ligáját is, akik segítettek volna Flashnek legyűrni a támadókat.

"Végül meg kellett fognunk vagy 200 epizódot, hogy egy sorozatfináléba sűrítsük azokat. Alapvetően hálás vagyok, hogy legalább ezt megtehettük. A lezárás érzelmes búcsú lesz majd, főleg Barry számára."

Ti mit szóltok ahhoz, hogy véget ér a The Flash?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)