Hirdetés

A Szörnyecskék rendezője egy pofátlan másolatnak tartja A Mandalóri Groguját

|

Baby Yoda nem teszi zsebre, amit Joe Dantétól kapott.

Hirdetés

Ha horrorkomédiákról van szó, Joe Dante 1984-es Szörnyecskékje megkerülhetetlen darab, amely nemcsak a saját generációjában hagyott mély nyomot, de közel negyven év után is popkulturális ikonnak számít, kiállva még a második epizód üzleti sikertelenségét is.

A franchise rajongói most az HBO Maxre érkező animációs sorozat, a Gremlins: Secrets of the Mogwai miatt izgulhatnak, amely egy előzménytörténet lesz a filmek központi figurájával, Gizmóval a főszerepben. Az eredeti mozik rendezője, Joe Dante tanácsadóként vett részt a széria legyártásában, ebben a minőségében pedig nemrég egy kemény beszólást intézett A Mandalóri készítőihez.

Hirdetés

A Vérbeli hajszát és a Chipkatonákat is elkövető rendező nemrég a San Francisco Tribune-nak adott interjút (via IndieWire), ahol kifejtette, hogy a Jon Favreau és Dave Filoni sorozatának közkedvelt szereplője, a Baby Yodaként is ismert Grogu szerinte valójában Gizmo pofátlan lenyúlása.

"Véleményem szerint a filmek hosszú élettartama szempontjából kulcsfontosságú ez az egyetlen karakter [Gizmo], aki lényegében olyan, mint egy kisbaba. Ez pedig természetesen elvezet minket Baby Yodához, aki egy teljes mértékben lopott és egy az egyben lemásolt karakter. Úgy is gondolhatnám, hogy szégyentelenül."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A 75 éves rendező tehát cseppet sincs jó véleménnyel a Legacy Effects által megalkotott figuráról, mi viszont nem választunk oldalt, mindenki döntse el maga, hogy Danténak van-e igaza, avagy Grogut inkább a Szörnyecskék előtt több mint 4 évvel színre lépett Yodáról mintázták. Baby Yoda mindenesetre már biztosan visszatér A Mandalóri februárban érkező harmadik évadában, míg a régóta lebegtetett Szörnyecskék 3 kapcsán továbbra is nagy a hallgatás, amin persze még változtathat a Secrets of the  Mogwai esetleges sikere.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)