Hirdetés

A Szikla segítségével úgy kigyúrta magát J.K. Simmons, hogy rá sem lehet ismerni

|

Dwayne Johnson és J.K Simmons együtt edzenek egy jövőre érkező karácsonyi film miatt, de a 67 éves sztárnak eszében sincs lemaradni az ifjabb kollega tempójától.

Hirdetés

Elindultak a Red One című karácsonyi film forgatásai, amelyben Dwayne Johnson és Chris Evans kapták a főszerepet. A sztoriban a mikulás is felbukkan majd, akit nem más, mint mindenki kedvenc Pókember-gyűlölője, J.K. Simons fog alakítani.

Simons és Dwayne együtt készülnek a szerepükre, és a Szikla persze örömmel segít a 67 éves színésznek felkészíteni fizikumát az akcióra. A jelek szerint minden terv nagyon szépen halad, ugyanis  a képeken láthatóanSimons annyira kigyúrta magát, hogy valószínűleg már a Pókembert is földhöz vágná.

Hirdetés

"Hölgyeim és uraim, gyerekek minden korosztályból… Minden idők legvagányabb, legerősebb és legkedvesebb Télapója! Az Oscar-díjas J.K. Simmons hihetetlen formába került karácsonyi filmünk, a Red One kedvéért. Nagyon jól szórakozunk, ti is jól fogtok"

A Red One még nem kapott pontos premier dátumot, de azt tudjuk, hogy valószínűleg a jövő évi ünnepi időszakban fog befutni az Amazon Prime Video szolgáltatásán keresztül.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)