Hirdetés

A Star Wars: The Acolyte adhat választ a Baljós árnyak nagy kérdéseire

|

Végre el fogják magyarázni azokat a dolgokat, amik régóta furdalják a Star Wars-rajongók oldalát.

Hirdetés

Leslye Headland showrunner a Vanity Fairnek mesélt az összes eddig bejelentett Star Wars-sorozat közül a sokak számára leginkább izgalmasnak tűnő projektről, vagyis a The Acolyte-ról, ami a régmúltba repít vissza bennünket. Azt már tudjuk egy ideje, hogy ez a széria a High Republic korszakban, vagyis a köztársaság fénykorában játszódik, de ez az éra egy elég nagy időintervallumot fed le, úgyhogy nem ártott a pontosítás: 100 évvel a Baljós árnyak eseményei előtt járunk a sorozat története szerint.

Headland kiemelte, hogy ez egy teljesen más korszak volt, afféle reneszánsz időszak. A jedi arany és fehér ruhákban jártak, úgy festettek, mint akik öltözéke sosem piszkolódhat be, érinthetetlennek tűntek.

Hirdetés

Éppen azért lesz nagyon érdekes a The Acolyte, mert Headland szerint a sorozat magyarázhatja el vére azt, egy felsőbbrendűnek és legyőzhetetlennek tűnő jedi rend hogyan juthatott el odáig, hogy észre sem veszi a sithek visszatérését, és egyáltalán hogyan képzelhető el az, hogy egy sith nagyúr bármiféle gond nélkül sikeresen beszivárgott a Galaktikus Szenátusba. A Baljós árnyak ezeket a kérdéseket nem felelte meg anno, csak elénk tárta az alaphelyzetet. 

A The Acolyte főszereplője egyébként egy női sith lesz, akit elvileg Amandla Stenberg alakít, de ezt egyelőre hivatalosan még nem erősítették meg.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)