Hirdetés

A Star Trektől a Zeldán át a Star Warsig mindent letarol az új Barbie-mém

|

Gyakorlatilag alig akad olyan fandom, amit elkerült volna az új formátum.

Hirdetés

Valószínűleg már sokan várják rendkívül izgatottan a Greta Gerwig által rendezett Barbie-filmet, amelynek címszerepét Margot Robbie alakítja, élete párját, Kent pedig Ryan Gosling kelti életre.

A meghökkentő előzetessel az egész világ figyelmét felkeltő komédia várhatóan görbe tükröt tart majd a rózsaszín cukormázzal bevont Barbie-világ elé, legalábbis a rendező múltja, na meg az eddig bemutatott előzetesek is erre engednek következtetni.

Hirdetés

A stúdió marketinggépezete azonban nemrég magasabb sebességfokozatba kapcsolt és a digitális világhoz fejlesztett eszközökkel nekiálltak megbombázni mindenkit, aki él és mozog.

Ennek az első felvonása egy posztergenerátor fellövése volt, amire természetesen minden valamire való rajongói közösség rávetette magát. Így készülhetett el például az alábbi alkotás, a Mass Effect kalibrációügyi miniszteréről, Garrus Vakarianről. A sort azonban hajnalig lehetne folytatni, javasoljuk mindenkinek a Barbie Poster Generator felkeresését.

A következő fázis pedig az volt, hogy közzétették Barbie és Ken rendőrségi fotóit - tudjátok, amikor a gyanúsítottak a nevüket egy táblán felmutatva állnak a mércével ellátott fal előtt. Ezt itt:

Ezt ugyan valószínűleg csak afféle vizuális gegnek szánták, az internet azonban kollektíven azt mondta: fogd meg az energiaitalunkat. A többi pedig, ahogy mondani szokás, már történelem.

Barbie és Ken mintájára ugyanis elkészítették a fenti képpár többféle változatát is, a Star Warstól...

...az Addams Family-n át...

...a Star Trek érintésével...

...a Zelda világáig tart a sor.

De nem maradhatott ki a Mandalóri sem.

Az obskúrusabb rajongói alkotásokról nem is beszélve. Tényleg érdemes rákeresni saját kedvenceinkre is, jó esély van rá, hogy valaki már elkészítette a vonatkozó változatot.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)