Hirdetés

A Simpsons család animévé változik egy Death Note poén kedvéért

|

Az ismerős karaktereket a japán animációs sorozatok stílusában láthatjuk majd a közelgő horror esemény miatt, amikor is Lisánál landol a Death Note füzet.

Hirdetés

Én magam nem vagyok egy hatalmas Simpsons rajongó, de nagyrészt csak azért nem, mert nincs kedvem belekezdeni valamibe, aminek három számjegyű az epizódszáma. A különleges kiadásokra azért még én is benézek, és a legközelebbi egyenesen nekem fog kedvezni.

Érkezik ugyanis az idei Treehouse of Horror epizód, ami több halloweeni sztorit fog összeollózni, köztük egy Death Note inspirálta történetet. Az homage annyira hiteles szeretne lenni, hogy még az animáció stílusát is teljesen lecserélték.

Hirdetés

A lenti videóban láthattok egy darabkát az epizódból, de a lényeg, hogy Lisa megtalálja a Death Note-ot (illetve a Death Tome-ot), ami rendesen megbonyolítja az életét.

A gyönyörűen meganimált jelenetekért az a DR Movie stúdió felel, akik egyébként olyan produkciókban segédkeztek, mint a The Animatrix, a Justice League vagy maga a Death Note anime.

Az epizód október 30-án kerül majd a képernyőkre, és a Death Note részleg egy szegmense lesz a három darabos halloweeni különkiadásnak. A másik kettő egyébként egy Babadook és egy Westworld paródia lesz majd.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)