Hirdetés

A She-Hulk sorozat rendezője reagált a CGI-t érintő kritikákra

|

Kat Coiro szerint sok reakciónak ahhoz van köze, hogy a She-Hulk más, mint bármi, amit eddig láttunk.

Hirdetés

Amióta megjelent a She-Hulk sorozat első trailere, a rajongók egy része kitartóan kritizálja a videóban látott CGI minőségét, amely persze a szokásos módon javult volna a premierig, ugyanakkor a Disney igyekezett ennél gyorsabban reagálni és hamar lecserélni a nem túl acélos effekteket. Az olcsó hatást keltő CGI okaira később egy VFX-művész adott magyarázatot, időközben aztán az is kiderült, hogy nem fényes a Marvel Studios és a speciális effektekkel foglalkozó szakemberek kapcsolata. 

Hirdetés

A témában most megszólalt a She-Hulk sorozat rendezője, Kat Coiro is, aki az SFX magazinnak nyilatkozva elmondta, hogy hónapokat töltöttek a dizájnnal, mielőtt a forgatásra került volna sor, majd az utómunkák folyamán finomítottak rajta. Tisztában van vele, hogy az előzetesre adott rajongói reakciók vegyesek, de számítottak is erre: 

"Azt hiszem, a reakciók nagy része azzal függ össze, hogy annyira más, mint bármi, amit eddig láttunk. Ha Thanosra vagy Hulkra gondolsz, olyan elképesztő zordsággal, durvasággal és méretekkel rendelkeznek, míg ez She-Hulk esetében annyival visszafogottabb, hogy szinte már sokkoló, mert ilyenre korábban még nem volt példa."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Corio hozzátette, hogy a minél jobb végeredmény érdekében szorosan együttműködtek Victoria Alonsóval, a Marvel Studios utómunkálatokkal, VFX-szel és animációval foglalkozó részlegének elnökével She-Hulk kinézetét illetően: 

"Hihetetlenül jó szeme van, és számomra ez a szem nagyrészt abból a nagyon érzelmes zsigeri reakcióból fakad, amit évtizedes technikai szakértelemmel támaszt alá. Ami szerintem nagyon király, hogy megtartja ezt a valódi érzelmi reakciót a VFX-re. A munkáját figyelve rengeteget tanultam arról, hogy miért működik valami, és miért nem; miért megy át az uncanny valley-be? És ez mindig a színészi teljesítményre és annak megragadására vezethető vissza."

A magyarul Amazon: Ügyvédnek nevezett She-Hulk sorozat augusztus 17-én rajtol el a Disney+-on.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)