Hirdetés

A Rick és Morty 7. szezonja „még jobb is, mint az eddigiek”, mondja a producer

|

Justin Roiland kirúgása kétségtelenül komoly gyártási zavarokat okozott, de úgy tűnik, hogy a csapat mindent bevetett egy eddigieket is leköröző évad összerakásához.

Hirdetés

A Rick és Morty hetedik szezonja komoly hátrányból indul. A két főszereplő szinkronhangja és az egész sorozat egyik atyja, Justin Roiland kikerült a képből, miután komoly vádakkal kellett szembenéznie - a vádakat egyáltalán nem mellékes, hogy később ejtették.

Ez persze nagyon nehéz helyzetbe hozta a Rick és Morty csapatának maradékját, amit a vezető producer, Steve Levy sem tudott letagadni. A kemény munka Levy szerint azonban csak egy minden eddiginél jobb évad összeállításához vezetett.

Hirdetés

A producer a hetedik szezon kapcsán adott egy interjút a Los Angeles Times újságírójának, ahol kendőzetlenül mondta el véleményét a folytatásról. Így fogalmazott:

"A munkánk eredménye minden területen jobb lett, mint volt. Amikor az új szezon befut majd, akkor remélem a rajongók látni fogják, hogy ez ugyanaz a sorozat, mint régen volt, sőt talán jobb is!"

Az interjúban egyébként Levy nem győzte hangsúlyozni, hogy Roiland távozása után mennyire összeállt a csapat, és milyen keményen dolgoztak együtt a keletkezett űr betöltésén. Levy szerint ez a sorozat mindig is több tehetséges alkotó munkájának eredménye volt, és ez a jövőben is így lesz.

A Rick és Morty 7. évada egyelőre még nem kapott premierdátumot. Valamikor az idei évben fog majd befutni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)