Hirdetés

A nézők is imádják a Dungeons & Dragons: Betyárbecsületet, biztatóan nyitott a film

|

Eddig egész jól szerepel a mozikban az új Dungeons & Dragons film.

Hirdetés

Végre a közönség is beülhetett a Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves (magyarul Betyárbecsület) első vetítéseire, és a visszajelzések, valamint a jegyeladások alapján úgy tűnik, hogy kivételesen egyezik a kritikusok és a nézők véleménye. Míg az előbbieknek 91 százaléka írt pozitívan a látottakról a Rotten Tomatoes összesítése szerint, addig az utóbbiak táborából 93 százalék vélekedett kedvezően a Jonathan Goldstein és John Francis Daley rendezte filmről. Ezt támasztja alá az A- CinemaScore értékelés is.

Az előrejelzések 30 és 40 millió dollár közé lőtték be a film nyitását az észak-amerikai piacon, végül 38,5 milliót szedett össze, amihez tovább 33 millió jött még 60 másik országból, vagyis a 150 millió dollárból forgatott (ebben nincs benne a marketingköltség) Betyárbecsület pillanatnyilag 71,5 millió dollárnál áll.

Hirdetés

A Paramount és az eOne (a Hasbro leányvállalata) fellélegezhetett, azonban még nem lehet teljesen nyugodt, ahhoz ugyanis, hogy megtérüljön a befektetésük, Edgin (Chris Pine), Holga (Michelle Rodriguez),  Simon (Justice Smith), Doric (Sophia Lillis) és Xenk (Regé-Jean Page) csapatának nem elég a D&D-rajongókat elvarázsolnia, hanem olyan nézőket is a mozikba kell csábítania, akik életükben nem láttak még közelről d20-at.

S bár ez távolról sem kivitelezhetetlen, egyáltalán nem lesz könnyű dolga. David A. Gross, a Franchise Entertainment Reaseach tanácsadócég szakértője szerint a nemzetközi piac az, ahol jól kell szerepelnie a Betyárbecsületnek ahhoz, hogy sorozattá válhasson.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Mindeközben a John Wick: 4. felvonás folytatta menetelését, és már 244,9 millió dollárnál tart, azaz jó esélye van arra, hogy túlszárnyalja a széria csúcstartója, a John Wick: 3. felvonás - Parabellum 327,7 millió dolláros bevételét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)