Hirdetés

A Netflix elkaszálta az Altered Carbont

|

A Netflix fejesei nagytakarítást tartanak, ennek pedig a sci-fi sorozat is áldozatává vált.

Hirdetés

A Deadline jelentése szerint a The Society és az I Am Not Okay With This után az Altered Carbon is kaszát kapott. Az egy egész jó és egy sokat ekézett második évad után nem lesz folytatás, és bár hivatalos indoklást nem kaptunk, nem nehéz elképzelni, hogy a méretes gyártási költségnek és a relatíve langymeleg fogadtatásnak köze van a döntéshez.

Hirdetés

Az Altered Carbon egy azonos nevű regénysorozat feldolgozása, ami amellett, hogy izgalmas sci-fi történetet hozott a képernyőkre, annak kapcsán is feltett kérdéseket, hogy mit is jelent igazán embernek lenni. Egy elgondolkodtató szériáról van szó a nehezebbik fajtából, de a Netflixet ez nem riasztotta vissza a kezdetekkor. Az egyik főszereplő, Joel Kinnman elmondása szerint a streaming óriás akkora büdzsét vágott a stábhoz, amekkorát még a Trónok harca első három évada sem kapott.

Az első évadot alapvetően pozitívan fogadta a közönség, de annyira nem volt nagy körülötte a pörgés, hogy indokolja a komolyabb pénzügyi támogatást. A második szezonra láthatóan szűkült a költségvetés, harmadik pedig már nem is lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)