Hirdetés

Jövőre debütálhat a mozikban A nagy Lebowski spin-off film

|

A Coen testvérek klasszikusából az egyik főszereplő is biztosan visszatér.

Hirdetés

Eredetileg Going Places címen kezdődtek A nagy Lebowski spin-off munkálatai 2016-ban, de most felgyorsultak az események a film körül. Az alkotás jogait megvásárolta a Screen Media, és John Turturro, az eredeti film Jesus Quintanája nemcsak színészként, hanem íróként és rendezőként is dolgozik a már The Jesus Rolls című mozin.

Hirdetés

Turturro mellett a főbb szerepekben Jon Hamm, Susan Sarandon, Bobby Cannavale, Audrey Tauto és Pete Davidson fog feltűnni. A Coen testrvérek nem vesznek részt a produkcióban, és ők maguk nem terveznek sem spin-offot, sem folytatást a filmhez, de áldásukat adták a mozira, és támogatják Turturro munkáját.

A The Jesus Rolls pontos megjelenési dátumát egyelőre nem tudni, de a készítők úgy tervezik, hogy már 2020 elején a mozikba kerülhet a film. Ti örültök A nagy Lebowski spin-off ötletének?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)