Hirdetés

Napi büntetés: a Micimackó: Vér és méz csak a kezdet, itt a Mazsola és Tádé horror

|

A Palóc Videotéka csapata megint alkotott, a végeredményt pedig ismételten csak imádni lehet.

Hirdetés

Nem titok, hogy kifejezetten kedveljük a Palóc Videotéka munkásságát, épp ezért írtunk a múltban a Mátrix pródiájukról, a magyar Red Dead Redemptionről, a Maszkellenes Ligáról, vagy épp az '56-os Call of Dutyról. A srácokat most épp a Micimackó: Vér és méz című horror ihlette meg, ennek kapcsán készítettek ízig-vérig magyar előzetest egy fiktív horrorhoz.

Az ő kitalált horrorfilmjük ugyanis az 1969-től 1973-ig futó Mazsola és Tádé című bábfilmsorozaton alapul. Bálint Ágnes szériáján generációk nőttek fel, számukra fog a legnagyobbat ütni az alábbi trailer.

Hirdetés

Ahogy a Micimackó: Vér és mézben Mackó és Malacka válnak kegyetlen gyilkosokká, úgy ebben a horrorban Mazsola és Tádé áll át a sötét oldalra.

Bár a Mazsola és Tádé horror csak egy mókás geg, a Micimackó: Vér és méz annyira valós, hogy nemcsak hazánkban is be fogják mutatni, de még folytatást is kap.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)