Hirdetés

A Marvel's What If...? is megkapta első előzetesét

|

Az animációs sorozat megmutatja, hogy néhány apró változás mekkora hatással lehetett volna az MCU-ra.

Hirdetés

Még a 2017-es befektetői napon jött az első bejelentés a What If...? szériáról. Az animációs sorozat lényege, hogy az írók néhány apró változtatás következményeit mutatják be. Az első évadból kiderül majd, hogy mi lett volna, ha Peggy Carter kapja szuperkatona szérumot, és hogy mi történt volna, ha T'Challából lesz a Galaxis őrzőinek vezetője, Star-Lord.

Ennél még jóval több téma is előkerül majd, hiszen Kevin Feige beharangozója szerint a sorozat az MCU mind a 23 filmjét érinteni fogja. Ez azt is jelenti, hogy szinte minden MCU szereplő felbukkanhat majd így vagy úgy.

Hirdetés

Az eseményeket egyébként Jeffrey Wright egy Watcher képében narrálja, így kell elképzelni az összképet:

Az első szezon valamikor 2021. nyarán fog felkerülni a Disney+-ra, amíg pedig mi a premiert várjuk, addig Feigék már a második évadon dolgoznak. Egy darabig biztosan nem maradunk majd Marvel történetek nélkül, elképesztő, hogy ma éjjel milyen felhozatalt tolt ránk a Disney.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)