Hirdetés

A Marvel színésze átállt az ellenséghez, a DC-féle Peacemaker sorozatban kapott fontos szerepet

|

Az MCU-ban Crossbones-t megformáló Frank Grillo karaktere a Creature Commandosban is feltűnik majd.

Hirdetés

Abban a pillanatban, hogy James Gunn és Peter Safran átvette a DC Studios (korábban DC Films) irányítását Walter Hamadától, megpecsételődött a DC Extended Universe (DCEU) néven ismert moziverzum sorsa. Gunnék ugyanis nekiláttak egy új világ felépítésének, amelyben már nem jutott hely a régi univerzum színészeinek és produkcióinak.

Csupán néhány kivétel akadt, mint a Kék Bogár páncéljába bújt Xolo Maridueña, vagy a The Suicide Squad - Az öngyilkos osztag spin-offjaként megszületett Peacemaker - Békeharcos sorozat, amelynek második évada már a DC Universe (DCU) részeként valósul meg.

Hirdetés

John Cena természetesen visszatér a címszereplő Békeharcos személyében, ahogy Danielle Brooks (Leota Adebayo), Freddie Stroma (Adrian Chase), Jennifer Holland (Emilia Harcourt) és Steve Agee (John Economos) karakterei is. De nemcsak őket szúrhatják majd ki az érdeklődők az áprilisban kezdődött forgatáson, hanem azt a Frank Grillót (Kingdom, Boss Level - Játszd újra) is, aki korábban három Marvel-filmben (Amerika Kapitány: A tél katonája, Amerika Kapitány: Polgárháború, Bosszúállók: Végjáték) alakította a Steve Rogersszel rendszeresen összetűző Brock Rumlow-t, azaz Crossbonest, a Hydra kettős ügynökét.

James Gunn az Instagramon jelentette be, hogy Grillo, aki a még idén érkező Creature Commandos animációs sorozatban Rick Flagg apjának, az idősebb Rick Flaggnek kölcsönzi a hangját, ugyanezt a karaktert fogja eljátszani a Peacemaker második évadában is. Felbukkanása érdekes helyzetet teremthet, mivel Békeharcos ölte meg a fiát.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)