Hirdetés

A legkeményebb maffiafilmeket idézi a Pingvin sorozat előzetese - nézd meg magyar felirattal!

|

Matt Reeves Batman-univerzumának következő felvonása a Max streamingplatformon debütál hamarosan.

Hirdetés

Iszonyatos tartalomdömping várható idén is, köszönhetően az előfizetők véges költségvetési keretéért és szabadidejéért küzdő streamingszolgáltatók kiélezett versenyének. A Warner Bros. Discovery olyan nagyágyúkkal száll ringbe, mint a Tokyo Vice most futó második évada, a Sárkányok háza nyáron debütáló második felvonása, de a hamarosan nálunk is nevet váltó HBO Max lesz az otthona a Pingvin sorozatnak is.

Az utóbbi szerves részét képezi a DCU-tól függetlenül létező, Matt Reeves-féle Batman-univerzumnak, és Carmine Falcone egyik hadnagyának, a felismerhetetlenségig maszkírozott Colin Farrell alakította Oswald "Oz" Cobblepotnak a felemelkedését dokumentálja.

Hirdetés

Gotham City alvilágának azonban nem lehet csak olyan egyszerűen felülni a trónjára, a jellegzetes, torz külseje miatt Pingvinnek nevezett maffiózóra kemény küzdelmekkel teli, hullákkal szegélyezett, hosszú út vár.

Farrell mellett olyan színészek szerepelnek még a nyolc epizódos első évadban, mint Cristin Milioti (Sofia Falcone), Rhenzy Feliz, Michael Kelly (Johnny Vitti), Shohreh Aghdashloo, Deirdre O'Connell, Clancy Brown (Salvatore Maroni) és Michael Zegen. 

A Pingvin sorozat egyelőre nem kapott premierdátumot, a Warner őszi rajttal számol.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)