Hirdetés

A Last of Usból és a Westworldből merítkezik a magyar sci-fi hangjáték

|

Ismert szinkronszínészek és feltörekvő tehetségek dolgoznak majd az Odabenn című sorozaton.

Hirdetés

Ha minden jól megy, akkor hamarosan egy izgalmas műfaj kap érdekesnek tűnő új képviselőt. Odabenn címmel ugyanis egy olyan magyar sci-fi hangjáték készül, amelyben többek között Peller Anna (Zootropolis), Rácz Zsuzsanna (The Witcher 3: Wild Hunt), Laurinyecz Réka (Dragon Ball Super), Köleséri Sándor (Vaják), Nagy Sándor (Nyomd, Bébi, nyomd!), Bodor Géza (Drága Elza!), Engel-Iván Lili Rebeka (Álom doktor) és Ács Balázs (Godzilla) is közreműködik.

Az alkotók elmondása alapján az Odebenn "a dialógus és a különböző akusztikus hatáselemek használatát ötvözve repíti el a hallgatót egy posztapokaliptikus világba". Ihletforrásként a Last of Us játékokat, valamint az HBO-féle Westworld sorozatot jelöltők meg, ami az alábbi rövid ismertető alapján cseppet sem véletlen. Izgalmas mixnek tűnik az Odabenn.

Hirdetés

Az Odabenn törénete szerint a nem is túlzottan távoli jövőben természeti katasztrófák teszik szörnyűvé a földi életet, az emberek között pedig hatalmas mértéket ér el a meddőség, így a leggazdagabbak és legjobb génállománnyal élők elmenekülnek a bolygónkról. Sikeresen be is népesítik a naprendszerünket, de azért időnként visszajárnak a Földre is, mi immár egy kvázi kalandparkként üzemel. 

Íme a sztori rövid szinopszisa: 

A callistói nagykövet fia, Athias, akaratán kívül az éhes szörnyekkel (amiket a sorozat univerzumán belül abszorboknak hívnak) és vérszomjas törzsekkel teli kék bolygón ragad, ahol szembesülnie kell saját fajtája kegyetlenségével, és közben mindent meg kell tennie a túlélésért - ehhez pedig a segítség a lehető legváratlanabb formában érkezik a számára.

Jelen állás szerint az első rész január 21-én válik publikussá, a közösségi finanszírozási projekt pedig csak ezt követően startol el. Figyeljétek a további részleteket, ha pedig megtetszett nektek az Odabenn, és tehetitek, bátran járuljatok hozzá a teljes széria elkészültéhez. 

A sorozathoz kapcsolódó a Spotify, iTunes, SoundCloud és YouTube oldalakon tudjátok nyomon követni az Odabenn sorsát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)